• Hogeschool Van Amsterdam racketlont bij Nieuwe Sloot

  • Donderdag 21 januari organiseerden 6 studenten van de HvA voor hun 60 klasgenoten een racketlontoernooi. Dat de studenten in opleiding zijn voor het organiseren van sportevenementen was duidelijk: gratis deelname inclusief lunch, t-shirt en goodiebag, drankjes en muziek voor in de pauze en Racketlon Nederland mocht racketlon (en squash) uitleggen. Er werd actief gespeeld en iedereen was enthousiast. Uiteindelijk gingen de taarten voor de overwinning naar de teams met de meeste badmintonners en tennissers in de gelederen. Maar de grootste winnaars waren de organisatoren met een goed cijfer voor de organisatie van hun evenement.

    Leuk dat deze studenten racketlon als sportieve activiteit hebben gekozen. Sommige deelnemers waren erg enthousiast en zien we wellicht ook bij andere toernooien nog terug als deelnemer. En mensen die goed sportevenementen kunnen organiseren zijn bij ons natuurlijk altijd welkom :)