• Nederlands Kampioenschappen Racketlon dubbels

 • Zaterdag 22 oktober werd bij TopShot in Etten-Leur het Nederlands Kampioenschap voor dubbels gespeeld.  Bijna 40 deelnemers speelden in de verschilende klasses voor de titel.

  Herendubbel A

  Organisator Onno Quik en Alwin Krist wisten hun titel van vorig jaar te prolongeren. In de eindstrijd troffen ze Guus v/d Burgt en Waldo van Spijk. Het 1e onderdeel tafeltennis was nog in het voordeel van Guus en Waldo, het verschil werd echter gemaakt in badminton met een uitslag van 21-4 voor Onno en Alwin. Guus en Waldo konden het verschil na het squash (22-20) nog terugbrengen tot 10 punten maar het laatste onderdeel was weer in het voordeel van Onno en Alwin (22-20).

  Damesdubbel A

  Drie dameskoppels namen het in een poule tegen elkaar op. Marjoke van Doeland speelde met Kirsten Kaptein. Beide wedstrijden, tegen Eefje Henkelman en Laura Smits en het koppel Daisy Bommeleyn en Renee Bosse werden gewonnen.

  Mixdubbel A

  In de finale weer bekende namen , Onno en Eefje speelden de finale tegen Alwin en Kirsten. In deze klasse ook weer een prolongatie van de titel. Onno Quik en Eefje Henkelman werden wederom Nederlands Kampioen.

   

  Overige titels:

  Herendubbel B:  Dave Macaré en Mats van der Seijp

  Herendubbel C:  Martin van Meerkerk en Huib Rabouw

  Damesdubbel C: Marieke van Broekhoven en Linda van Schilt

  Mixdubbel C: Tom Groot Kormelink en Daisy Wopereis