• Antwerpen Open 2017

  • Nederlanders presteren goed in Antwerpen

    Goede prestaties tijdens het Antwerp Open 2017: Laura Smits wint de dames-B klasse, Guus van de Burgt haalt brons in de heren-B en samen met Alwin Krist zilver in de herendubbel-A Elite klasse. Kirsten Kaptein verovert zilver in de damesdubbel-A klasse. Gefeliciteerd allemaal!

    Anouk Dols komt net te kort voor brons bij haar debuut in de dames A. In de strijd voor plek 3 trof zij in Anastasia Bruzgina een tegenstandster die ook zeer goed kan tennissen. Het publiek was hiervan de winnaar: "Ik heb nog nooit zo'n goed tennis gezien bij een racketlonwedstrijd." Anouk wist het tennis wel net te winnen en zo haar ongeslagen status in tennis tijdens racketlonwedstrijden te behouden, maar de winst was net niet ruim genoeg voor de bronzen medaille.

    Ook Iddo Hoeve, Erik Roelofsen en Sander Geursen speelden mee. Dus er was genoeg support en dat betaalde uit.