• 1e Dunlop Racketlon toernooi in Boxtel

  • Maar liefst 43 inschrijvingen, waaronder ook enkele Belgen en Duitsers tijdens het eerste DUNLOP toernooi van het jaar. Vooral de laagste herenklasse was populair met 20 inschrijvingen. In de hoogste klasses waren wat minder inschrijvingen. Bij de heren A klasse was, in een poule van vier spelers, Guus van de Burgt de winnaar. Voor de eerste keer lukte het hem om Alwin Krist te verslaan, die 2e werd. In de heren B werd gespeeld in 2 poules van 3. Guidi Weijel en Roar Strooper werden poulewinnaars en speelden de finale. Bij de heren C klasse was het Steve Rayson (nog steeds de huidige wereldkampioen in de 65+ klasse) die 3 wedstrijden in zijn voordeel kon beslissen zonder te tennissen; volgende keer weer in de B-klasse! Koen Somsen won de finale in de Heren D-klasse van Carlo Gerber.

    Bij de dames was het de Duitse Christina Roscher die de winst opeiste. In alle 3 de wedstrijden won ze het tafeltennis, badminton (slechts 7 punten tegen in totaal) en squash. Alleen in het onderdeel tennis verloor zij van de 3 dames die dit toernooi voor het eerst meespeelden.

    Klik hier voor alle uitslagen, kijk op de site van racketlontoernooi.nl voor een aantal foto’s die gemaakt zijn.