• Gezellig toernooi in Etten-Leur

  • Onno heeft weer een gezellig toernooi neergezet bij TopShot Etten-Leur: muziek op de baan, lunch en veel dubbelwedstrijden. Je kon dit toernooi kiezen tussen dubbel, gemengd dubbel en / of enkel. Omdat het een eendaags toernooi is kon je maximaal twee onderdelen spelen. De meeste van de 47 deelnemers kozen voor de dubbels.

    De gemengd dubbel A/B werd overtuigend gewonnen door Onno Quik en Jeannette van der Werf. Pascalle van Nielen en Michiel Swart lieten in de strijd voor plek twee maar liefst zes matchpoints op rij liggen, maar uiteindelijk wonnen ze wel het beslissende gummy-arm punt. De heren dubbel A/B was een zeer spannende poule van 3 waarin Ruud Nagel en Sjoerd van Belle begonnen met een overwinning op Senne Blommaert en Guus van de Burgt na een matchpoint overleefd te hebben. Doordat ieder team één wedstrijd won wisten Senne en Guus deze categorie toch nog te winnen. In de heren enkel A/B kwamen Ruud, Sjoerd en Senne ook tegen elkaar uit. Hier boekte Ruud twee ruime overwinningen en pakte de toernooizege.

    De finale van de heren enkel C was een Belgische strijd tussen tafeltennisser Rino Alberts en de meer allrounde Iddo Hoeve. Vooral door het squash kon Iddo de overwinning binnenslepen. Iddo was op prijzenjacht, want samen met Bas Borgs won hij ook overtuigend de heren dubbel C.

    De gemengd dubbel C/D is gewonnen door Yvonne van Persie en Martin van den Oetelaar. In de heren dubbel D zegevierden de broers Björn en Sven Klaassen Bos met een tweede plaats voor de debutanten Pim Degen en Roel Jansen. In de heren enkel D verloor de Nederlands kampioen in deze categorie, Björn, de finale van Maarten Maesen.

    Foto's staan op facebook bij racketlonboz.