• Vrijdag 1 februari start de Internationale World Tour in Wenen. Bijna 100 deelnemers, waarvan 4 Nederlanders, hebben zich ingeschreven in de verschillende klasses.

  Op vrijdag starten, zo als gebruikelijk, de de dubbels. Koen Hageraats en Guidi Weijel starten tegen een sterk Belgisch/Frans koppel welke afgelopen jaar de Mannen-C dubbel op Malta wonnen. Erik Roelofsen speelt met zijn Belgische partner Hans van Daele tegen een 'junioren-koppel uit Oostenrijk/Tsjechië, wint de ervaring het van de jeugd??.

  Laura Smits vormt een koppel met de Deense Stine Krogsoe. In een schema van 4 koppels in Damesdubbel A zijn ze als 2e geplaatst en spelen ze tegen een onbekend duo uit Iran/Afghanistan. Indien deze gewonnen wordt, dan wachten waarschijnlijk Elisabeth en Christine Seehofer in de finale. Laura en Erik spelen ook samen de Mixdubbel in de B-klasse, vanwege hun plaatsing hebben zij een bye in de 1e ronde en staan daardoor meteen in de halve finale.

  Op zaterdag staan de singels op het programma. 

  Uiteraard wensen we onze Nederlandse deelnemers veel succes!

   

   

   

   

   

  alle 'NL'-wedstrijden