• Lekker, want:
  - zonnig en warm en dat kwam goed uit met buiten tennissen
  - goede sfeer en leuke wedstrijden
  - 8 deelnemers die hun racketlon debuut maakten
  - Annemieke van den Broek was geblesseerd, maar had zich aangemeld om te assisteren, waardoor organisatoren Anouk en Sander allebei volledig mee konden spelen
  - lekkere prijzen
  Deze prijzen gingen naar Martijn Zehlisen, Carlo Gerber en Martin van den Oetelaar, die respectievelijk 1, 2 en 3 waren in de enkel C/D. Bij de A en B heeft iedereen één enkel en twee dubbels gespeeld. Hierin zat nog een battle of the sexes die Anouk en Karin nipt wonnen van Erik en Edwin. Uiteindelijk had Koen Hageraats over de drie wedstrijden het beste saldo, op de voet gevolgd door Karin Geertsma. Koen heeft onlangs in een leuk interview met Dr Flipper zijn ambities uitgesproken en die zijn...

  Lees meer