• Koen Hageraats pakt de titel in de heren A in een sterk deelnemersveld van 8 spelers uit de top 13. In de finale mocht hij het opnemen tegen zijn racketlonmaatje Guidi Weijel. Die had in de eerste ronde verrassend titelverdediger Alwin Krist uitgeschakeld. Als de laatste jaren niet Alwin de Nederlandse titel won, dan was deze voor Paul Twisterling, maar hij verloor in de halve finale van Koen. Guidi is een goede tennisser, dus Koen wist dat hij de finalewedstrijd bij squash al moest beslissen en dat is hem ruimschoots gelukt. Koen is de jongste speler uit de Nederlandse top 10 en ook degene die nog het meeste progressie boekt. Zijn tafeltennis was al uitstekend, maar het afgelopen jaar heeft hij zijn badminton, squash en tennis sterk verbeterd. Welke Nederlander kan Koen nog stoppen?

    Karin Geertsma won de titel bij de vrouwen. Karin is al jaren de sterkste Nederlandse dame, alleen heeft zij de laatste twee jaar niet meegedaan met de NK. Twee jaar geleden won Marjoke van Doeland, die nu tweede werd. Vorig jaar won Miriam Verbeij, die door een blessure helaas dit jaar haar titel niet kon verdedigen.

    In de meisjes (dames) onder 19 was er voor het eerst een nederlaag voor Anna van der Laan. Zij kan goed tafeltennissen en goed badmintonnen en wist daarmee altijd haar leeftijdscategorie te winnen. Debutante Britt van Steendelaar kan echter nog een stuk beter badmintonnen dan Anna en kon daarmee haar grote nederlaag bij tafeltennis meer dan compenseren. Vervolgens won Britt ook nog het squash en afsluitende tennis, dus zij mag zich nu Nederlands kampioen Racketlon meisjes onder 19 noemen.

    In de heren B was Arjan Schuiling op basis van zijn ranking favoriet en Stan Soels op basis van het toernooi vorige maand in Alphen. Zij werden echter respectievelijk derde en tweede. De titel ging echter naar Edwin Gutknecht, die de finale tegen toptennisser Stan precies voor het tennis wist te beslissen.

    In de heren C won debutant en voormalig Nederlands jeugdkampioen squash Mees Buytenhuijs overtuigend door zeer goed squash en tennis. In de dames C debuteerde Annemiek van den Brand in het enkelspel. Zij won al haar games in tafeltennis, squash en tennis, maar verloor al haar games in badminton. Dat was ruim voldoende om deze categorie te winnen.

    Organisatoren Vincent Rooker en Reinoud Moens wilden van deze tiende editie van dit toernooi hun laatste maken. Door het enthousiaste deelnemersveld, de elf debutanten bij dit toernooi en de aangeboden hulp gaan ze er toch over nadenken om het toernooi in Baarn te behouden. Wij zijn voor!