• De pas 21 jarige Nienke Veldkamp is de nieuwe Nederlands kampioen bij de dames. Ruim een maand geleden won zij al de Alphen Open. Ze had nu ongeveer dezelfde tegenstandsters en was dus op voorhand de favoriet. Ze bleek echter nog licht geblesseerd te zijn doordat haar vader haar dinsdag tijdens een squashtraining onderuit had gelopen. Ze bleek dus toch nog voldoende te kunnen bewegen en speelde in de finale opnieuw tegen Kiki Geerdink. Nienke won deze keer zelfs nog iets ruimer, omdat ze het tafeltennis nu wel net won.

    Bij de mannen was de finale een herhaling van die van vorig jaar. Koen Hageraats won wederom al voor tennis van Guidi Weijel. Paul Twisterling had vorig jaar misschien pech met de loting omdat hij in de halve finale al tegen Koen moest. Dit jaar zijn de wedstrijden in een poule gespeeld en wist Guidi dankzij een 21-8 overwinning in het afsluitende tennis 3 punten meer te halen dan Paul over de gehele wedstrijd. Dus nu is er geen twijfel mogelijk: Guidi verdient de tweede plaats.

    Bij de mannen 45+ pakte Erik Roelofsen de titel en Marc Veldkamp de zilveren medaille.

    Stan Soels twijfelde of hij in de A of in de B moest inschrijven, maar koos uiteindelijk voor de B. Hij won al zijn wedstrijden overtuigend, dus het is duidelijk dat hij een volgende keer in de A mee kan doen. Volgens de nieuwe ranglijst is hij nu ook een A-speler, dus dat maakt de keuze helemaal makkelijk. 

    Het is fijn dat we het NK dat eerder was uitgesteld door Corona nu alsnog hebben kunnen spelen. Het aantal deelnemers was helaas wat lager dan in eerdere jaren. Daarom ter afsluiting een quote uit de speech van Koen: "Racketlon is zo'n leuke sport, dus laten we zorgen dat er de volgende keer meer mensen meedoen!"

    Alle uitslagen