• Zelf organiseren?

 • Wordt in jouw racketcentrum of omgeving nog niet 'geracketlond'?

  Racketlon Nederland kan dan uiteraard ondersteuning bieden om dit te gaan opzetten.

  Het belangrijkste wat je nodig hebt is uiteraard de ruimte om alle 4 de onderdelen te spelen. Waarbij tennis- en squashbanen het belangrijkste zijn. Vaak worden op één tennisbaan 2 of 3 tafeltennistafels gezet en de badmintonbanen uitgezet. Racketlon Nederland heeft 4 tafeltennistafels en 2 mobiele badmintonvelden beschikbaar. Onder voorwaarden kunnen deze gebruikt worden.

  Het volgende wat nodig is zijn natuurlijk spelers. Een enthousiaste groep spelers is nodig om er een leuk evenement van te maken. Ideeën hiervoor zijn uiteraard spelers van je eigen vereniging te betrekken, maar zoek ook vooral de samenwerking met de 'andere' sporten en eventueel lokale publiciteit.

  Je kan een instuif/traning organiseren, waarbij het leuk is om de mogelijkheid tot trainen in een voor jou onbekende sport te doen. Of maak er een team-toernooi van en daag bijvoorbeeld als tennisvereninging de badminton- en tafeltennisverenigingen uit. Genoeg mogelijkheden!

  Heb jij plannen? Suur dan een mail naar Racketlon Nederland om te kijken wat we voor elkaar kunnen doen!

  Wij kunnen ook van evenementen een bericht op onze site zetten, voor meer promotie. Hiervoor kan je ons een mail sturen met de tekst en eventueel een afbeelding. Wij kunnen deze ook op de agenda zetten met een link naar jouw evenement.